Barnedåb

Søger I efter en helt speciel lokation til afholdelse af barnedåb, har Auktionshuset de ideelle rammer, som kan give jer en særlig dag i omgivelser, der er en barnedåb værdig. Auktionshuset har en central beliggenhed i centrum af Aarhus, lidt tilbagetrukket fra Mejlgade, med sin egen helt ugeneret og lukket gårdhave. Auktionshuset har den samme hyggelig og særegne atmosfære, som præger området omkring Mejlgade. Auktionshuset byder på den perfekte kulisse til den kræsne gæst, der ønsker lidt udover det sædvanlige.

Barnedåb – Barnets første store dag

I kan trygt lægge jeres arrangement i vores hænder, vi vil nyde at forkæle jer og jeres gæster. Vi sammensætter gerne en menu efter jeres ønsker og giver sparring omkring maden og drikkevarer til barnedåben, hvis I ønsker det.

Der er mulighed for opsætning af små borde i gårdhaven, barnevognene kan placeres tæt på forældrene og vi sætter runde eller firkantede borde op alt efter jeres ønske. På denne dag gør vi alt for, at den lille ny verdensborger, forældre, faddere og gæster, får en dåbsdag, som huskes i mange år.

​Uanset om I vælger at holde barnedåben i Auktionshuset unikke rammer, hjemme hos jer selv eller et helt 3. sted, så hjælper vi jer gerne med at gøre barnedåben til den helt specielle dag, I har drømt om.

Barnedåb i unikke rammer

  • En uforstyrret perle i centrum
  • Gode overnatningsmuligheder tæt ved
  • Gode samarbejdspartnere i forhold til mad, musik, underholdning mm
  • Privat og intim venue som udelukkende er jeres
  • Rådgivning, vejledning og hjælp i planlægningsfase og ved selve afvikling af barnedåben
  • Kreativt kokketeam med fokus på den unikke smagsoplevelse
  • Spændende indretning der åbner op for adskillige muligheder
  • Smidig og fleksibel logistik

Central beliggenhed

Lad Auktionshuset danne rammerne om jeres næste barnedåb. Auktionshuset ligger i centrum af Aarhus med få minutters gang til Domkirken, Strøget og havnen. Auktionshusets gamle og fredet bygning er med til at skabe nogle uforglemmelige og smukke rammer for jeres barns første fest. I den rolige og skønne gårdhave, kan man nyde den frisk luft og helt glemme man er i midten af Aarhuss pulserende byliv.

Gårdhaven er lukket og uforstyrret, så I har det hele for jer selv og jeres gæster.

Lad os gøre alt arbejdet, så I blot skal nyde den lille og alle jeres gæster. I samarbejde med vores køkkenchef planlægger vi den ideelle menu, til netop jeres ønsker, behov og budget. Vi ser frem til at høre fra jer.