Bryllup

​Står I over for at skulle planlægge jeres perfekte store dag? En speciel dag som et bryllup kræver ofte noget helt unikt og med Auktionshuset som kulisse har I den perfekte ramme til at opnå en uforglemmelige fest.

Bryllup i romantiske rammer

Auktionshuset er ideelt til at holde en smuk og intim bryllupsfest. Den gamle fredede bygning sørger for en uforstyrret og romantisk oplevelse, mens den private gårdhave inviterer til intim hygge med sofaer, parasoller og fakler, når mørket falder på. Kokke og tjenere sætter service i højsædet og er garanter for at intet overlades til tilfældighederne og at I får den bryllupsfest, som I har drømt om. Den hyggelige balkon er ideel til kast af brudebuket eller afholdelse af særlige bryllupstaler. Det eneste I skal på jeres bryllupsdag er at fokusere på at nyde dagen, hinanden og fejre jeres kærlighed til hinanden.

  • En uforstyrret perle i centrum
  • Gode overnatningsmuligheder tæt ved
  • Gode samarbejdspartnere i forhold til musik, underholdning mm
  • Priva og intim venue
  • Rådgivning, vejledning og hjælp i planlægningsfase og afvikling
  • Kreativt kokketeam med fokus på at skabe den unikke smagsoplevelse
  • Spændende lokation der åbner op for adskillige muligheder
  • Smidig og fleksibel logistik

Unik beliggenhed

Auktionshuset er en unik perle midt i centrum af Aarhus. Auktionshuset er helt unikt og enestående. Blandt andet på grund af det charmerende og romantiske lokale med den fantastiske balkon rundt under loftet, men også grundet den fortryllende gårdhave, som er perfekt til f.eks. bryllupsreception, velkomstdrink eller hvis jeres gæster trænger til lidt frisk luft, ja vi kan sågar grille jeres natmad i haven.

Auktionshuset har rammerne til at skabe den helt perfekte dag – I skaber indholdet.

I samarbejde med jer skaber vi den unikke fest, som I og jeres gæster vil mindes for altid. Auktionshuset ligger i gåafstand fra Banegården, Strøget, Navitas og den gamle arkitektskole samt domkirken. Vi ser frem til at byde jer og jeres gæster velkommen til en uforglemmelig bryllupsfest i Auktionshuset.