Julefrokost

​Planlægger I en af årets absolutte højdepunkter - Julefrokosten? Auktionshuset er den perfekte lokation for jer, som forventer op til 70 gæster til årets julefrokost.

Julefrokost i gamle hyggelige rammer

Vi har gennem de seneste mange år planlagt og eksekveret julefrokoster for adskillige private firmaer og kunder.

Uanset om I er på jagt efter planlægning af den helt traditionelle julefrokost eller søger inspiration i mere alternative menuer, temaer osv, så er teamet bag Auktionshuset mere end parate til at rådgive jer, så I får præcis den julefrokost, i forestiller jer. Auktionshusets beliggenhed er samtidig det perfekte udgangspunkt for jer, som efter julefrokosten skal videre ud i det århusianske natteliv.

Julefrokost i Auktionshuset er en festlig og stemningsfuld oplevelse, hvor den oprindelige svalegang samt træsøjlerne og de gamle lysekroner er med til at give et uforglemmeligt unikt indtryk, hvor varmen breder sig inden for mens kulden trænger på i den private baggård.

Uanset om I skal holde julefrokosten i Auktionshuset, i egne lokaler eller et helt 3. sted så lad os hjælpe dig med at give festen det lille ekstra, som gør den mindeværdig.

Julefrokost i historiske rammer

  • En uforstyrret perle i centrum
  • Gode overnatningsmuligheder tæt ved
  • Gode samarbejdspartnere i forhold til musik, underholdning mm
  • Privat og intim venue som er udelukkende jeres
  • Rådgivning, vejledning og hjælp i både planlægningsfase og afvikling
  • Kreativt kokketeam med fokus på den unikke smagsoplevelse
  • Spændende indretning der åbner op for adskillige muligheder
  • Smidig og fleksibel logistik

Kontakt os og hør om mulighederne

Vi inviterer gerne på kaffe

Central beliggenhed

Auktionshuset ligger midt i centrum af Aarhus med få min. gang til Strøget og det pulserende byliv. Lad os danne rammerne om årets julefrokost, i denne skønne gamle bygning, hvor I kan nyde det smukke lokale med den flotte balkon og den mindst lige så fantastiske gårdhave. Skulle I få brug for at trække ud under den åbne himmel, så er vores lukkede og hyggelige gårdhave helt perfekt hertil. Vi skræddersyer hele arrangementet i sammenråd med jer, så I blot skal møde op og hygge jer med venner og kollegaer.

Vi glæder os til at se jer i Auktionshuset.