Konfirmation

​Planlægger I festen for konfirmanden eller nonfirmanden? Uanset om det er en konfirmation eller nonfirmation, I skal fejre, så er det gamle Auktionshus den perfekte ramme til jer, som ønsker en central beliggende lokation der emmer af stemning, historie og det lille ekstra. Vi glæder os til at planlægge den perfekte dag for jeres gæster.

Konfirmation i unikke rammer

Den gamle fredede bygning sørger for en uforstyrret og intim oplevelse, mens den private gårdhave inviterer til hygge med sofaer, parasoller samt fakler, når mørket falder på. Kokke og tjenere prioriterer nærhed og service højt, så I får den bedste oplevelse.

Med mere end 15 års erfaring kan I med os som sparringspartner, arrangører og koordinator fokusere på at give hinanden og jeres gæster en god og mindeværdig dag.

Uanset om I skal holde konfirmationen hos Auktionshuset, hjemme eller et helt 3. sted, så lad os hjælpe jer med at gøre dagen til den helt specielle konfirmation, som I har drømt om.

Konfirmation i private rammer

  • En uforstyrret perle i centrum
  • Gode overnatningsmuligheder tæt ved
  • Gode samarbejdspartnere i forhold til musik, underholdning mm
  • Privat og intim venue som er udelukkende jeres
  • Rådgivning, vejledning og hjælp i både planlægningsfase og afvikling
  • Kreativt kokketeam med fokus på den unikke smagsoplevelse
  • Spændende indretning der åbner op for adskillige muligheder
  • Smidig og fleksibel logistik

Central beliggenhed

Auktionshuset er det helt ideelle sted for en moderne konfirmation med et touch af nostalgi. Ud over det smukke og unikke lokale, er den fantastiske gårdhave perfekt til velkomstdrink, skrub af mad eller blot til hygge for både børn såvel som gamle.

Sammen med jer laver vi den helt rette menu og planlægger dagens forløb, så konfirmanden får en uforglemmelig dag, sammen med alle jeres gæster. Auktionshuset ligger få minutters gang fra Navitas og den gamle arkitektskole samt domkirken – så parkeringsmulighederne er mange. Vi ser frem til at byde jer velkommen i Auktionshuset.