Gæret mad er det nye sort

Streetfood og take away hitter som aldrig før. Men som altid når der dannes en ny trend, opstår der en modtrend. Så samtidig med at vi køber mere færdiglavet mad er det hjemmelavede og det gode håndværk også blevet mere moderne.

Forbruget bliver mere pragmatisk og ikke så fanatisk. Fanatikerne er udskældte. Den fede type er derimod fleksitaren, der tilpasser sig og eksperimentere og er generelt mere pragmatisk i sin tilgang til mad, siger Cathrine Gro Frederiksen.

Den gærede mad (fermenterede mad) er nemlig god for kroppen og kan påvirke mikrobakterierne i kroppen og påvirker både humør og fordøjelse. Men inden vi sværger for meget til denne nye tendens, så bliver det FLEKSITAREN, som vi ser flest af i 2017. FLEKSITAREN er den der shopper mellem forskellige madtendenser, og det må siges at passe ret godt ind i tiden.

Forbruget bliver mere pragmatisk og ikke så fanatisk. Fanatikerne er udskældte. Den fede type er derimod fleksitaren, der tilpasser sig og eksperimentere og er generelt mere pragmatisk i sin tilgang til mad, siger Cathrine Gro Frederiksen.

https://www.dr.dk/mad/artikel/gaeret-mad-bliver-det-store-hit-i-2017

calories

(noun)

Tiny creatures that live in you closet and sew your clothes a little bit tighter every night.

Til alle mad- og vinelskere GOD WEEKEND. 😉