Firmafest

​Søger I anderledes og unikke rammer til jeres kommende firmafest er Turbinehallen med sin centrale beliggenhed det perfekte valg.

Firmafesten I aldrig glemmer

Firmafesten skal være den fest på året, hvor virksomheden har mulighed for at give lidt mere og hvor medarbejderne føler sig ekstra værdsat. Om du ønsker at holde den sjove firmafest med speciel kreativ udsmykning og små gimmick i løbet af festen eller den mere stilige fest med kandelaber og levende musik, hos Turbinehallen er alt muligt.

Vi samarbejder med jer om alt fra musik, underholdning, opdækning, udsmykning, menu etc.

Hos Turbinehallen er det kun fantasien, der sætter grænser. Vi ønsker at give dig en god oplevelse, hvor du kan slappe af og nyde festen, mens vi sørger for alt det praktiske omkring arrangementet. Du skal blot sørge for gæstelisten, så sørger vi for en professionel planlægning og afholdelse af firmafesten i stil med dine ønsker.

 Firmafest i Århus

  • Rå og unik lokation
  • Gode overnatningsmuligheder tæt ved
  • Gode samarbejdspartnere i forhold til musik, underholdning mm
  • Velfungerende adgangsforhold, handicapvenlig og med rigtig gode parkeringsforhold
  • Rådgivning, vejledning og hjælp i både planlægningsfase og afvikling
  • Kreativt kokketeam med fokus på den unikke smagsoplevelse
  • Spændende indretning der åbner op for adskillige muligheder
  • Smidig og fleksibel logistik

Central lokation

Turbinehallen kan byder dig og dine kollegaer velkommen i vores knap 1000 kvm storslået, historiske og fantastiske lokale, som har dannet rammen om et utal af firmafester og privat fester. Det rustikke lokale med rå mure, 650 funklende fyrfadslys og højt til loftet, gør det perfekt til alle typer for fester, uanset om I skal holde galla, temafest, jubilæum, sommerfest eller noget helt andet.

Vi skræddersyer det helt perfekte arrangement til jer, så I bare skal komme og holde et brag af en fest og gå igen når I ikke orker mere. Turbinehallen ligger centralt med få min. gang fra banegården og mange af byens hoteller, så der er mulighed for at overnatte, hvis I skulle få brug for dette. Vi ser frem til at invitere dig og dine kollegaer indenfor i vores univers af muligheder og fantastiske fester.