Fødselsdag

Hvor skal du holde din fødselsdagsfest? Turbinehallens unikke lokale har i årenes løb dannet rammen om adskillige fester og arrangementer. Turbinehallen er et oplagt valg til dig, der skal bruge en speciel rå og autentisk lokation, hvor der er højt til loftet, i mere end en forstand. Vores DNA byder os at være kreative, nyskabende og yderst serviceorienterede.

Festen du og dine gæster vil huske længe efter

Vi planlægger din fødselsdagsfest sammen med dig, så dine ønsker og drømme bliver opfyldt. Den gastronomiske oplevelse skaber vi i fællesskab med dig og vores dygtige kokke.

Vi har kun ét overordnet mål: at gøre din fødselsdagsfest eller arrangement til en helt unik oplevelse for alle deltagere.

Vi skræddersyer din fest efter dine og dine gæsters ønsker!

Fødselsdagsfest i Århus

  • Rå og unik lokation
  • Mange hotelværelser i mindre end 5 minutters gåafstand. Turbinehallen samarbejder med flere hoteller i Aarhus, så skal du og dine gæster overnatte i byen, hjælper vi dig gerne med booking af hotel
  • Velfungerende adgangsforhold, handicapvenlig og med rigtig gode parkeringsforhold
  • Rådgivning, vejledning og hjælp i både planlægningsfase og afvikling
  • Catering og forplejning i høj kvalitet
  • Smidig og fleksibel logistik

 

Unik lokation

I Turbinehallen er du sikker på at give dine gæster en enestående oplevelse både i omgivelser og service såvel som i gastronomiens tegn. Vi ligger centralt placeret tæt på hoteller, offentlig transport og byen. Vi skaber rammerne for en din drømmefest og i Turbinehallen er du garanteret en fest i uforglemmelige omgivelser med en charmerende atmosfære.