Konfirmation
Konfirmationsmenu 2018
Vi har sammensat nogle lækre menuer til jeres konfirmation.
I har mulighed for at vælge 2 eller 3 retter blandt vores menuer eller vælge buffet, hvor I får det helt store udvalg.
Hvis I vælger retter fra menuen leverer vi forretter og desserter leveres på tallerken, lige til at sætte på bordet.
Hovedretten leveres i varmekasser i ildfaste fade, hvor kødet skæres for og serveres på fade.
Vælger I i stedet buffeten, så leveret alt anrettet på fade, som er klar til at sætte på bordet. Det eneste I selv skal gøre er at forskære kødet.
Hvis kokke samt serveringspersonale ønskes, klarer vi også det. Kan aftales ved bestilling.
KONFIRMATIONSMENU
FORRETTER
Soja og honning rimmet laks
med skilt mormordressing, urtesalat vendt med lime vinaigrette, saltet agurk og sprød brød
Fjordrejer
Rygeostecreme, ramsløgmayo, sprøde kartoffelchips, syltet rødløg og rucola salat
Pocheret hvide asparges
Vagtelæg, aioli på bagt hvidløg, stenbiderrogn, citronmandler og sprød panchetta
HOVEDRETTER
Langtidsstegt kalvefilet
Saltbagte beder, sauteret østershatte, glaserede gulerødder, rabarberchutney
Nye kartofler vendt med brunet smør, urter og trøffelglace
Grillet farseret unghane
Stegte forårsløg, forårssauté af svampe, spinat og grønne asparges
Smørdampet porrer og gulerødder, pastinak pure
Kold kartoffelsalat, på let røget nye kartofler, vendt med dressing og løvstilke
Sauce kørvelcremesauce
Stegt kalvekotelet på ben
Pocheret rabarber, grillede grønne asparges, sauté med æbler og svamper, glaseret rødbeder
Nye kartofler vendt med brændt porre, purløg og persille
Sennepsglace med rosmarin og enebær
Salat til alle hovedretter: brøndkarse, radiser, parmesan, små tomater og sprød rugbrød
DESSERTER
Hvid chokolademousse
Marzarinbrud, friskebær, jordbær/rabarbercoulis smagt til med cognac og madagaskarpeber
Chokoladesorbet
Chokoladetærte med havsalt
Vandmelon marineret i hindbær/rabarbersaft, passionsfrugtcurd
Bourbon vanilieis og chokolade tuille
Hyldeblomst syltede grønne jordbær
Hjemmelavet sprøde kammerjunker, salt karamel
Rababercrudité marineret i rålakrids og sød rabarbersaft
Cremefraiche 48 % parfait
NATMAD
Hjemmelavet stor tarteletskal
Kyllingefrikasse med gulerødder, grønne asparges, forårsløg, porrer, purløg og persille
Dertil sprødt kyllingeskind med estragon dip