Konfirmation

Konfirmationsmenu 2018

Vi har sammensat nogle lækre menuer til jeres konfirmation.

I har mulighed for at vælge 2 eller 3 retter blandt vores menuer eller vælge buffet, hvor I får det helt store udvalg.
Hvis I vælger retter fra menuen leverer vi forretter og desserter leveres på tallerken, lige til at sætte på bordet.
Hovedretten leveres i varmekasser i ildfaste fade, hvor kødet skæres for og serveres på fade.

Vælger I i stedet buffeten, så leveret alt anrettet på fade, som er klar til at sætte på bordet. Det eneste I selv skal gøre er at forskære kødet.
Hvis kokke samt serveringspersonale ønskes, klarer vi også det. Kan aftales ved bestilling.

 

KONFIRMATIONSMENU

FORRETTER

Soja og honning rimmet laks

med skilt mormordressing, urtesalat vendt med lime vinaigrette, saltet agurk og sprød brød

Fjordrejer

Rygeostecreme, ramsløgmayo, sprøde kartoffelchips, syltet rødløg og rucola salat

Pocheret hvide asparges

Vagtelæg, aioli på bagt hvidløg, stenbiderrogn, citronmandler og sprød panchetta

 

HOVEDRETTER

Langtidsstegt kalvefilet

Saltbagte beder, sauteret østershatte, glaserede gulerødder, rabarberchutney

Nye kartofler vendt med brunet smør, urter og trøffelglace

Grillet farseret unghane

Stegte forårsløg, forårssauté af svampe, spinat og grønne asparges

Smørdampet porrer og gulerødder, pastinak pure

Kold kartoffelsalat, på let røget nye kartofler, vendt med dressing og løvstilke

Sauce kørvelcremesauce

Stegt kalvekotelet på ben

Pocheret rabarber, grillede grønne asparges, sauté med æbler og svamper, glaseret rødbeder

Nye kartofler vendt med brændt porre, purløg og persille

Sennepsglace med rosmarin og enebær

Salat til alle hovedretter: brøndkarse, radiser, parmesan, små tomater og sprød rugbrød

 

DESSERTER

Hvid chokolademousse

Marzarinbrud, friskebær, jordbær/rabarbercoulis smagt til med cognac og madagaskarpeber

Chokoladesorbet

Chokoladetærte med havsalt

Vandmelon marineret i hindbær/rabarbersaft, passionsfrugtcurd

Bourbon vanilieis og chokolade tuille

Hyldeblomst syltede grønne jordbær

Hjemmelavet sprøde kammerjunker, salt karamel

Rababercrudité marineret i rålakrids og sød rabarbersaft

Cremefraiche 48 % parfait

 

NATMAD

Hjemmelavet stor tarteletskal

Kyllingefrikasse med gulerødder, grønne asparges, forårsløg, porrer, purløg og persille

Dertil sprødt kyllingeskind med estragon dip