Modeshow og photoshoot

Er du på jagt efter et lokale i Aarhus, som er på niveau med modeshows i Milano, Paris og London? Modeshows hvor lokationen bliver en del af kulisserne? Så er Turbinehallen lokationen, du leder efter?

Modeshows i unikke rammer

Når du træder ind af den store port og går ned gennem stearinlysalléen, møder der dig et fantastisk og modsætningsfyldt syn. Den store hal med sine rå og bare murstensvægge oplyses af hundredvis af stearinlys, som kaster hyggelige skygger rundt i den gamle hal.

Hos Turbinehallen er det ikke “The Devil wears Prada”, men derimod “The Devil is in the Detail”, så vi kan forsikre dig om, at intet er overladt til tilfældighederne, når du vælger at holde dit modeshow i Turbinehallen.

Turbinehallen har med sine 1000 kvm, plads til den lange Catwalk, hvor du kan levere dine spektakulære modeshows for op til 500 forventningsfulde gæster. Vores talentfulde kokke kreerer gerne forplejning, der er på niveau med dit modeshows og har du et specifikt tema tilpasser vi gerne mad og drikke, så det passer til kollektionen.

Modeshows i Århus

  • Rå og unik lokation
  • God mulighed for af- og påsætning
  • God plads til udstillere, stande og posters og efterfølgende middag
  • Velfungerende adgangsforhold, handicapvenlig og med rigtig gode parkeringsforhold
  • Rådgivning, vejledning og hjælp i både planlægningsfase og afvikling
  • Catering og forplejning i høj kvalitet
  • Optimale rammer til både den faglige og sociale del
  • Smidig og fleksibel logistik

Unik lokation

Turbinehallen ligger i hjertet af Aarhus og med sine godt 1000 kvm. er Turbinehallen den oplagte mulighed for dig, der ønsker at holde et modeshow i rustikke, smukke og rummelige omgivelser. Vi tænker kreativt, stort og skævt og sammen skaber vi et helt unikt miljø til dit næste show. Ankommer I i bil, ligger der en kæmpe p-plads i vores “baghave” (betalingsparkering ) og skulle man være med offentlig transport, er det blot 10 min. gang fra banegården.

Rå mode i rustikke omgivelser?

Book et møde her