Konfirmationsmenu 2018

Vi har sammensat nogle lækre menuer til jeres konfirmation.

I har mulighed for at vælge 2 eller 3 retter blandt vores menuer eller vælge buffet, hvor I får det helt store udvalg.
Hvis I vælger retter fra menuen, leverer vi forretter og desserter på tallerken, lige til at sætte på bordet.
Hovedretten leveres i varmekasser i ildfaste fade, hvor kødet skæres for og serveres på fade.

Vælger I i stedet buffeten, så leveres alt anrettet på fade, som er klar til at sætte på bordet. Det eneste I selv skal gøre er at forskære kødet.
Hvis kokke samt serveringspersonale ønskes, klarer vi også det. Kan aftales ved bestilling.

Konfirmationsmenu

FORRETTER

Soja og honning rimmet laks

Med skilt mormordressing, urtesalat vendt med lime vinaigrette, saltet agurk og sprød brød

Fjordrejer

Rygeostecreme, ramsløgmayo, sprøde kartoffelchips, syltet rødløg og rucola salat

Pocheret hvide asparges

Vagtelæg, aioli på bagt hvidløg, stenbiderrogn, citronmandler og sprød panchetta

 

HOVEDRETTER

Langtidsstegt kalvefilet

Saltbagte beder, sauteret østershatte, glaserede gulerødder, rabarberchutney

Nye kartofler vendt med brunet smør, urter og trøffelglace

Grillet farseret unghane

Stegte forårsløg, forårssauté af svampe, spinat og grønne asparges

Smørdampet porrer og gulerødder, pastinak pure

Kold kartoffelsalat, på let røget nye kartofler, vendt med dressing og løvstilke

Sauce kørvelcremesauce

Stegt kalvekotelet på ben

Pocheret rabarber, grillede grønne asparges, sauté med æbler og svamper, glaseret rødbeder

Nye kartofler vendt med brændt porre, purløg og persille

Sennepsglace med rosmarin og enebær

Salat til alle hovedretter: brøndkarse, radiser, parmesan, små tomater og sprød rugbrød

 

DESSERTER

Hvid chokolademousse

Marzarinbrud, friskebær, jordbær/rabarbercoulis smagt til med cognac og madagaskarpeber

Chokoladesorbet

Chokoladetærte med havsalt

Vandmelon marineret i hindbær/rabarbersaft, passionsfrugtcurd

Bourbon vanilieis og chokolade tuille

Hyldeblomst syltede grønne jordbær

Hjemmelavet sprøde kammerjunker, salt karamel

Rababercrudité marineret i rålakrids og sød rabarbersaft

Cremefraiche 48 % parfait

 

NATMAD

Hjemmelavet stor tarteletskal

Kyllingefrikasse med gulerødder, grønne asparges, forårsløg, porrer, purløg og persille

Dertil sprødt kyllingeskind med estragon dip

 

Priser
2 retter kr. 245,- pr. kuvert
3 retter kr. 295,- pr. kuvert
min. 15. kuverter

 


 

KONFIRMATIONSBUFFET 2018

FORRETTER

Dampede grønne asparges

vendt i urteolie, vagtelæg, aioli, søkogte rejer og sprød bacon

Rimmet laks

Stenbiderrogn, citronmayo, radiser og rucola

Bruschetta

Med tomat/hvidløg, urter og skagensskinke

 

SALAT

Rucola, granatæble, radise, parmesan, rugbrødsknas og honning-lime vinaigrette

 

HOVEDRETTER

Langtidsstegt kalvefilet og stegt unghanebryst

Sauté af forårsløg, østershatte og babyspinat

Syltede pocheret rabarber

Glaseret porrer vendt med brændt porrestøv

Nye kartofler vendt med brunet smør og urter

Trøffelsauce

 

DESSERTER

Hvid chokolademousse

Hyldeblomst syltede grønne jordbær

Vanilie tuilles og saltkaramel

Brownie

Mælkesnittepanecotta, rabarbercurd

Råmarineret rabarber i vanilie og lakrids

 

NATMAD

Hjemmelavet stor tarteletskal

Kyllingefrikasse med gulerødder, grønne asparges, forårsløg, porrer, purløg og persille

Dertil sprødt  kyllingeskind med estragon dip

 

Pris for buffet
kr. 315,- pr. kuvert
min. 20 kuverter

 

For bestilling skal du blot ringe til vores dygtige koordinatorer på tlf. 70 27 70 71 eller send os en mail til info@turbinehallen.dk

Vi glæder os til at tage imod din bestilling…